Έγκυος η Anne Hathaway!

Είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί ήδη από το 2012 οπότε και παντρεύτηκε τον σύζυγό της και φαίνεται πως η Anne Hathaway τελικά είναι έγκυος και μάλιστα στον 4ο ή 5ο μήνα!
Την εγκυμοσύνη επιβεβαιώνει το περιβάλλον της στο κανάλι E! αλλά και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν περιθώρια για πολλές υποθέσεις!


Οι φωτογραφίες την πρόδωσαν, τόσο στην λαμπερή πρεμιέρα της το Σεπτέμβριο στο Λονδίνο, όσο και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του καναλιού E! όπου φαίνεται καθαρά η κοιλίτσα της την οποία επιμελώς προσπαθεί να κρύψει!


Αλλά και στην πρεμιέρα της στις 27 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο για την ταινία The Intern το στενό μαύρο φόρεμα που επέλεξε “πρόδωσε” το χαρμόσυνο μυστικό της και ας μη το έχει επιβεβαιώσει επίσημα.


Η Αν και ο σύζυγός της Adam Shulman δεν έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν δημοσίως όμως οι στιλιστικές επιλογές της είναι πολύ προσεκτικές και πάντα επιλέγει να φορά πιο φαρδιά ρούχα, ειδικά μπλούζες.


Η Hathaway δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι θέλει να γίνει μητέρα και μάλιστα ήδη από το 2012 οπότε και παντρεύτηκε δήλωνε ότι μέχρι εκείνη την στιγμή ήθελε να κάνει μόνο ταινίες ενώ πια θέλει να κάνει ένα παιδί.

Όπως είναι φυσικό ο λογαριασμός της στο Ινσταγκραμ έχει πάρει φωτιά! Πριν 4 μέρες ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία όπου ανέφερε ότι στο πρόσωπό της έχει κάτι σαν… σύγκαμα από πάνα (χαρακτηριστικό των μωρών) και όπως ήταν φυσικό όλοι άρχισαν να τις εύχονται τα καλύτερα για το μωρό!

I’ve got something like diaper rash on my chin and pantyhose on my head #glamour #werk

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Anne Hathaway (@annehathaway) στις

Read More

And More