Έγκυος η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Έγκυος η Κατερίνα Παπουτσάκη! | tlife.gr

Φαίνεται πως η Κατερίνα Παπουτσάκη ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς της και δεν θα μπορούσε να νιώθει μεγαλύτερη ευτυχία! Όπως αναφέρει στην στήλη του στο enikos.gr, ο Βασίλης Μπουζιώτης, η ταλαντούχα ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά.

Μάλιστα, η όμορφη Κατερίνα προετοιμαζόταν πυρετωδώς για το μιούζικαλ «Ματίλντα», όπου θα κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όταν πριν μερικές ημέρες έκανε πίσω και ο ρόλος δόθηκε στην Νάντια Κοντογεώργη. Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πως θα χαρίσει ένα αδερφάκι στον γιο της, Μάξιμο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να γεννήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το χαρμόσυνο γεγονός αλλά οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν σταματούν να τις δίνουν στα social media τις καλύτερες ευχές για την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η επιθυμία του ζευγαριού είναι να χαρίσει μία μικρή αδερφή στον Μάξιμο, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να φανεί το αν η Κατερίνα Παπουτσάκη περιμένει κορίτσι ή αγόρι.

READ more