Έγκυος η Katy Perry! [video]

Ευχάριστα είναι τα νέα για της Katy Perry και τον Orlando Bloom, αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους μετρούν σχεδόν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και παρά τα σκαμπανεβάσματα που έχουν κατά καιρούς αντιμετωπίσει παραμένουν μαζί και αδημονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ανησυχία είχε προκαλέσει η ξαφνική λιποθυμιά της Katy Perry πριν λίγες ημέρες στα γυρίσματα του American Idol, όμως πολλοί είχαν υποστηρίξει ότι οφειλόταν σε διαρροή αερίου. Το μυστικό της προδόθηκε και οι fans της είναι πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη. Η επιτυχημένη pop star είναι 35 χρονών ενώ ο πασίγνωστος ηθοποιός είναι 43. Εκείνος έχει ήδη ένα παιδί από το γάμο του με την Miranda Kerr, ο οποίος έληξε άδοξα το 2013.

Το ρεπορτάζ μετέφερε ο Γιώργος Σατσίδης μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day“, αφού την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από το καινούργιο της video clip για το τραγούδι “Never Worn White“. Η Katy Perry χαϊδεύει τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της και μοιράζεται τα χαρμόσυνα νέα με όλο τον πλανήτη.

Στιγμιότυπο από το νέο video clip της Katy Perry

Με το καλό!

Read More

And More