Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα! Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που από τη μέρα που παντρεύτηκαν δεν έχουν σταματήσει να διαβάζουν φήμες που τους θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Αυτή τη φορά όμως, οι φήμες αυτές έγιναν πραγματικότητα αφού ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να έρθει λίγο νωρίτερα στο σπίτι τους και να τους χαρίσει τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

 Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστίνα Μπόμπα η οποία δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την είδηση.

Όπως εξομολογήθηκε, αυτό δεν ήταν μια διαδικασία εύκολη για το ζευγάρι αφού χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρουν.

“Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️
ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα”.

 

Read More

And More