Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Shakira;

Μετά τον Milan και τον Sasha, η Shakira ετοιμάζεται και για την κόρη; Ο ισπανικός Τύπος έχει βουίξει πως η Κολομβιανή σταρ με τον κούκλο σύντροφό της Gerard Pique περιμένουν το τρίτο τους παιδί, και παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, άρχισαν ήδη τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού.

Όλα ξεκίνησαν τις τελευταίες μέρες, με τα δημοσιεύματα να θέλουν την σέξι τραγουδίστρια να είναι ξανά έγκυος. Σε συνέντευξή του ο 29χρονος Pique αποκάλυψε πως το ζευγάρι θα ήθελε πολύ και ένα τρίτο παιδί. “Δεν κλείνουμε την πόρτα σε ένα τρίτο παιδί. Πάντα και οι δυο μας θέλαμε δυο παιδιά. Είμαστε αφοσιωμένοι στα δυο πρώτα παιδιά μας, αλλά αν έρθει ένα ακόμη μωρό θα χαρούμε πολύ”, είχε αποκαλύψει ο γνωστός αθλητής.

At the Meiji Shrine, in 2012 I made two wishes and they came true! Shak #tbt

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Shakira (@shakira) στις


Προς το παρόν, πάντως, η είδηση της εγκυμοσύνης δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, οι παπαράτσι δεν αφήνουν από τα μάτια τους την Shakira αναζητώντας ένα καρέ που ίσως αποκαλύψει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της -αν πράγματα ισχύουν οι φήμες. Πάντως, να σημειώσουμε πως σε πρόσφατη έξοδο της η Shakira πήγε για φαγητό με τον καλό της και έκανε πρόποση πίνοντας μόνο… νερό!

Me derrito! Shak

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Shakira (@shakira) στις


Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Shakira:


Read More

And More