Είδαν τον Μπεν Νίνταμ στον ίδιο καταυλισμό στα Φάρσαλα όπου έμενε η μικρή Μαρία

Από τη στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση με τη μικρή Μαρία, που βρέθηκε σε καταυλισμό ρομά στα Φάρσαλα, δυο οικογένειες ένιωσαν τη ζεστασιά της αισιοδοξίας να τους πλημμυρίζει. Είναι οι οικογένειες της Μαντλίν ΜακΚαν και του Μπεν Ντίνταμ.

Η Μαντλίν χάθηκε τον Μάιο του 2007 από την Πορτογαλία και ο Μπεν το καλοκαίρι του 1991 από την Κω. Δυο υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει, όπως ακριβώς και αυτή της Μαρίας, που κανείς δεν ξέρει πως και γιατί βρέθηκε στον καταυλισμό των Φαρσάλων.

Οι ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με τον Interpol αναζητά τους πραγματικούς της γονείς αλλά και την πραγματική της ηλικία, αφού δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτερη από 4 ετών.
Αναζητούν επίσης το πως βρέθηκε μαζί με το ζευγάρι των τσιγγάνων, με το ενδεχόμενο του κυκλώματος εμπορίας οργάνων να προστίθεται σε εκείνα της εμπορίας βρεφών και της παράνομης αγοραπωλησίας που έμεινε στη μέση.

Συνέντευξη
Συνέντευξη της μητέρας του Μπεν Νίνταμ στη Sunday Mirror

Και ενώ η υπόθεση ξεσηκώνει παγκόσμιο ενδιαφέρων, έρχεται στο φως μια εξέλιξη που σοκάρει: στον ίδιο καταυλισμό που βρέθηκε η Μαρία, είχαν δει και τον Μπεν Νίνταμ!

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More