Είδηση-βόμβα για το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τελικά τα ίδια μένουν… Γιατί σου το λέω αυτό λατρεμένη; Γιατί έχω πράγματα και θάματα να σου πω για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1… Ναι, ναι, πράγματα και θάματα που θα έρθουν για να σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα που ήξερες μέχρι τώρα ή μήπως και όχι;

Σήμερα το μεσημέρι οι Αντεννικοί διοργάνωσαν μία…τετ-α-τετ συνάντηση του Γιάννη Λάτσιου με τους τηλεοπτικούς συντάκτες, έτσι για να μας ευχηθεί ο γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας “καλό καλοκαίρι”, αλλά και για να μας κάνει κάποιες ανακοινώσεις για το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που ετοιμάζει, να μην μείνουμε και παραπονεμένοι.

Άλλωστε, ο Γιάννης Λάτσιος ανήκει στη κατηγορία εκείνη των στελεχών των καναλιών που πάντα νοιάζονται για τους δημοσιογράφους, γιατί ξέρει καλά πως “το ένα χέρι νίβει τ΄ άλλο και τα δυο το πρόσωπο”. Κι επειδή αυτή την εποχή το κανάλι του Αμαρουσίου θυμίζει καζάνι που βράζει, αποφάσισε ο ίδιος να μας δώσει ή να μας επιβεβαιώσει με χαρά κάποιες πολύ σημαντικές ειδήσεις.

Ανάμεσα ,λοιπόν, στα πολλά που μας είπε, ήταν και η αποκάλυψη που αφορούσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Το κεντρικό δελτίο φέτος με τον Νίκο Χατζηνικολάου εγκατέλειψε την ζώνη των 8.00 και έβγαινε και βγαίνει στον αέρα κάθε μέρα στις 7.00 το απόγευμα.

Ε, ο Γιάννης Λάτσιος μας ενημέρωσε πως την νέα σεζόν επιστρέφουν οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 και πάλι στις 8.00 το απόγευμα, μιας και όλοι πιστεύουν στο κανάλι, πως αυτή είναι η σωστή ώρα μετάδοσης ενός κεντρικού δελτίου και ότι σαφέστατα αυτή η ώρα τους πάει και καλύτερα.

Πιο συγκεκριμένα είπε: “…Για το κοινό που βλέπει ειδήσεις είναι πάρα πολύ νωρίς το 19:00 και για ένα δελτίο με τα χαρακτηριστικά που έχει με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Άρα επιστρέφουν οι ειδήσεις στις 20:00, εκεί που θα έπρεπε να είναι για ένα κανάλι σαν τον ΑΝΤ1…”!

Read More

And More