Είδηση – βόμβα : Ματαιώνεται η προβολή του “Master Chef 2” !

Απ ΄της κρίσης τα δόντια δεν την γλίτωσε τελικά ούτε το “Master Chef 2” ! Ναι, οι ιθύνοντες του Mega, μετά το φετινό “πάγωμα” του “Just the two of us”, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην… βαθιά κατάψυξη και της δεύτερης έκδοσης του γνωστού κουζινο-ριάλιτι, το οποίο όπως σας είχα γράψει αρκετές φορές, θα έβγαινε στον αέρα το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Βλέπετε, το Μεγάλο Κανάλι (όπως και τα περισσότερα κανάλια άλλωσε) τα περνά δύσκολα, πολύ δύσκολα οικονομικά, με αποτέλεσμα οι Megaλικοί να αποφασίσουν να μην προχωρήσουν στην προβολή του συγκεκριμένου φορμά φέτος γιατί δεν τους το επιτρέπει ο προυπολογισμός τους και να αναγκαστούν να πουν το “ναι” σε μία ακόμα οικονομία τηλεοπτικών δυνάμεων !

Αποτέλεσμα ; Το “Master Chef 2” μπαίνει στο συρτάρι για του χρόνου. Μάλιστα, για του χρόνου θα περιμένουν και τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού. Ως γνωστόν όλο το πρόγραμμα είχε γυριστεί και είχαν απομείνει – για λόγους μυστικότητας και σασπένς – μόνο τα γυρίσματα του τελικού που δεν είχαν γίνει και τα οποία θα γυριζόντουσαν τον Ιούνιο.

Γυρίσματα τα οποία έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, δεν πρόκειται και να γίνουν, γιατί δεν έχει και κανένα νόημα. Τι νόημα θα είχε να γίνουν τα γυρίσματα του τελικού από τώρα, όταν εμείς θα τον δούμε στους δέκτες μας – πρώτα ο Θεός – του χρόνου τα Χριστούγεννα ;

Κρίμα…

Read More

And More