Είναι αυτό το κορίτσι, η εξαφανισμένη Madeleine;

Στην επικαιρότητα πάλι η υπόθεση της μικρής Madeleine McCann, που τον Μάιο του 2007 απήχθη από συμμορία παιδεραστών, όταν έκανε διακοπές με τους δικούς της στην Πορτογαλία. Όπως όλα δείχνουν, έχουμε νέες εξελίξεις στο μακροχρόνιο θρίλερ της μικρής Madeleine, που το προσωπάκι της έγινε διάσημο σε όλο τον πλανήτη, δυστυχώς για έναν τραγικό λόγο.

Οι έρευνες που γίνονται για την εξαφάνιση της μικρής εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζει και να βρίσκεται στην Ινδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “daily Mail” ένα νεαρό κορίτσι που μοιάζει στην περιγραφή της Madeleine έφερε ξανά στο φως την υπόθεση. Με βάση τις περιγραφές με το κορίτσι που μοιάζει στη Madeleine, φτιάχτηκε η παρακάτω φωτογραφία.

Το Chandigarh Tribune ανέφερε ότι μια Αγγλίδα είδε το νεαρό κορίτσι που έμοιαζε με την μικρή που είχε εξαφανιστεί και θα είναι τώρα στην ηλικία των 8 χρόνων. “Είμαστε ενήμεροι για τις εξελίξεις και οι ντεντεκτιβς ελέγχουν ήδη αυτό το ενδοχόμενο”, ανέφερε ο εκπρόσωπος των γονιών της, προσθέτοντας: “Έχουμε επικοινωνήσει με τις Αρχές της Ινδίας και περιμένουμε τα αποτελέσματα του test DNA”.

Read More

And More