Είναι διάσημος Έλληνας ζεν πρεμιέ και ντύθηκε… τραβεστί! Φωτογραφίες

Είναι διάσημος Έλληνας ζεν πρεμιέ και ντύθηκε… τραβεστί! Φωτογραφίες | tlife.gr
Κι όμως για αυτό το ρόλο δοκίμασε τις αντοχές του. Ο διάσημος κύριος της φωτογραφίας είναι ηθοποιός -ζεν πρεμιέ συγκεκριμένα – κούκλος, με επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο και ντύθηκε τραβεστί!
Γιατί; Μα φυσικά για το ρόλο του στην παράσταση “Ο Λάκκος της Αμαρτίας” του Γιώργου Μανιώτη, στο σκηνή του Θεάτρου Χώρα του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές “Βέρα στο δεξί”, “S1ngles”, “Τα μυστικά της Εδέμ”, “Κλεμμένα όνειρα” και “Όνειρο Ήταν”. Ο γνωστός ηθοποιός, που προκάλεσε στο παρελθόν και αρκετό ντόρο με τη σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου και την Πηνελόπη Πλάκα, εμφανίζεται σε ένα ρόλο πρόκληση και κερδίζει το στοίχημα.
Ακροβατώντας στα όρια της κοινωνικής ανοχής, εξόριστες από τον κόσμο του “κανονικού” και του επιτρεπτού, οι τραβεστί που ζουν στον τεράστιο χωμάτινο λάκκο που θυμίζει εγκαταλελειμμένο ορυχείο, αφηγούνται τις ιστορίες που τις οδήγησαν στην «αμαρτωλή» και επικίνδυνη ζωή τους. Η προκλητική τους εμφάνιση, και η αντισυμβατική τους συμπεριφορά προκαλούν την ηθική της κοινωνίας η οποία νιώθει να απειλείται.
Οι περίοικοι επιστρατεύονται εναντίον τους, οι τοπικές εκκλησιαστικές και πολιτικές αρχές προσπαθούν να συνετίσουν την ομάδα των τραβεστί και να την εντάξουν στους κόλπους της, ενώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιχειρούν να απαλύνουν τις αντιθέσεις, επιβάλλοντας τους ένα πιο εξευγενισμένο και αισθητικά αποδεκτό τρόπο ζωής.

Μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον Χρήστο Σπανό, τον Βασίλη Ρίσβα και τον Βασίλη Ευταξόπουλο, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ενσαρκώνει έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας του και εγκαταλείπει για λίγο την εικόνα του… “ωραίου”, για να υποδυθεί μια τραβεστί!

Δες φωτογραφίες:

READ more