Είναι επίσημο! Η Halle Berry παίρνει διαζύγιο από τον Olivier Martinez!

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Ben Affleck με την Jennifer Garner, αλλά και της Kate Moss με τον Jamie Hince, έρχεται να προστεθεί και αυτή της Halle Berry με τον Olivier Martinez. Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του μετά από δύο χρόνια.

Το περιοδικό People επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση που κυκλοφορεί σαν φήμη εδώ και αρκετές εβδομάδες. Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, εμφανίστηκαν τον Οκτώβρη του 2014, όταν μετά τη γέννηση του γιου τους Maceo, έκαναν ελάχιστες κοινές εξόδους, αλλά τώρα φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό.

Σε αυτό, βέβαια, έχει συμβάλει και η επιθετική συμπεριφορά του Martinez αφού η κάμερα τον είχε “τσακώσει” να επιτίθεται σε υπάλληλο του αεροδρομίου.

Η Halle τον είχε στηρίξει αρχικά, όταν κατηγορήθηκε για επιθετική συμπεριφορά, αλλά σιγά σιγά άρχισε να έχει ανησυχίες και για τα παιδιά της.

Ο χωρισμός τους όμως είναι πια γεγονός. Η Halle έχει βγάλει ήδη τη βέρα της και εδώ και καιρό ζει χωριστά από τον Olivier. Εκείνη ζει πλέον στο Χόλιγουντ κι εκείνος στο Μαλιμπού.

Read More

And More