Είναι επίσημο! Το διάσημο ζευγάρι πήρε διαζύγιο

Δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση τους ότι χωρίζουν, η Fergie και ο Josh Duhamel πήραν και επίσημα διαζύγιο! Η γνωστή τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ηθοποιός πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2017 ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου, ωστόσο μέχρι σήμερα παραμένουν δυο πολύ καλοί φίλοι. Έτσι κατάφεραν να οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους συναινετικά και χωρίς καβγάδες.

Η πρώην frontwoman των Black Eyed Peas και ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκαν το 2009, ενώ το 2013 υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Axl, ο οποίος σήμερα είναι 6 ετών. Οι πηγές κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως η Fergie πλέον βάζει σε προτεραιότητα την υγεία της και την ανατροφή του παιδιού της και ήταν έτοιμη να υπογράψει εδώ και καιρό τα χαρτιά του διαζυγίου.

“Με απόλυτη αγάπη και σεβασμό αποφασίσαμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Για να δώσουμε στην οικογένειά μας την καλύτερη ευκαιρία να προσαρμοστεί, θέλαμε να διατηρήσουμε αυτό το θέμα ιδιωτικό πριν το μοιραστούμε με το κοινό. Είμαστε και θα είμαστε πάντα ενωμένοι με την υποστήριξή μας ο ένας στον άλλον και στην οικογένειά μας” είχε δηλώσει το ζευγάρι το 2017 στο People.

Read More

And More