Είναι και επίσημα μαζί! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της διεθνούς showbiz [pics]

Οι πρώτες φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν στις αρχές του φθινοπώρου, ωστόσο κανένας απ’ τους δύο δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι. Το Σαββατοκύριακο, όμως, που μας πέρασε η διάσημη τραγουδίστρια και ο δημοφιλής ηθοποιός έκαναν το ντεμπούτο τους… ως ζευγάρι! Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή της σειράς American Horror Story Evan Peters και την σέξι τραγουδίστρια Halsey, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση σε Halloween party.

Μέχρι πριν μερικούς μήνες τόσο ο Evan όσο και η Halsey βρίσκονταν σε σχέση με άλλους ανθρώπους, οι οποίες φυσικά έλαβαν τέλος. Ο πρωταγωνιστής του AHS ήταν αρραβωνιασμένος με την συνάδελφό του Emma Roberts, ενώ η pop star διατηρούσε σχέση με τον ράπερ G-Eazy, με τον οποίον είχαν κυκλοφορήσει μαζί και ένα single, το ‘Him & I’, το οποίo έγινε τεράστια επιτυχία.

Στο πάρτι για τα 100 επεισόδια του American Horror Story, ντυμένοι ως Sonny Bono και Cher.

Μάλιστα, η Halsey αποκάλυψε τη σχέση της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο! Όπως θα δεις και σ’ αυτή είναι μεταμφιεσμένοι, καθώς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κινούνταν σε ρυθμούς Halloween!

“H Halsey ήταν πάντα μεγάλη θαυμάστρια του Evan. Ένας κοινός φίλος τους γνώρισε και από τότε μιλούσαν συνεχώς μέσω social media, λίγο πριν αποφασίσουν να βγουν σε ραντεβού. Είναι ακόμη πολύ καινούργιο, ωστόσο και οι δύο περνούν πολύ ωραία και θέλουν να συνεχίσουν να είναι μαζί”, αποκαλύπτει πηγή στο E! News.

Read More

And More