Ειρήνη Έρικα Σταυρινούδη: Η καριέρα στη Νέα Υόρκη, η εμφάνιση στο Happy Day και η συμμετοχή στο My Style Rocks

Ένα ακόμη λαμπερό γκαλά του My Style Rocks παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής (18.10.2020) με εντυπωσιακές εμφανίσεις και μία αποχώρηση. Αυτή τη φορά το θέμα του γκαλά ήταν “Divas Fashion Icons” και οι διαγωνιζόμενες εμφανίστηκαν στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας με αέρα “ντίβας” με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών.

Οι παίκτριες ετοίμασαν τα δικά τους ξεχωριστά look εμπνευσμένα από τα αγαπημένα τους είδωλα του στυλ. Τελικά μετά από απόφαση των κριτών, η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν η Ειρήνη Έρικα Σταυρινούδη.

Στο video μέσα από το οποίο συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, η 37χρονη Ειρήνη Έρικα μιλώντας για τη ζωή της ανέφερε πως η ίδια είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη. Οι γονείς της είναι Έλληνες και κατάγονται από τη Χίο, όπου περνούσε τα καλοκαίρια μαζί με τους παππούδες της. Όπως τόνισε, μεγάλωσε ανάμεσα σε τρία αγόρια και ήταν πολύ αγοροκόριτσο.

Σπούδασε μόδα και δημόσιες σχέσεις σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της δούλεψε σε μεγάλη εταιρεία στο Μανχάταν και έκτοτε άρχισε η καριέρα της στη μόδα. Αφού δούλεψε σε γνωστό περιοδικό μόδας αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με κοσμήματα, κάτι που αγαπά πολύ και με το οποίο ασχολείται τα τελευταία χρόνια. Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks κυρίως για να μεταφέρει το μήνυμα ότι το μόνο όριο στα όνειρα είναι ο ουρανός.

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του My Style Rocks, η Ειρήνη Έρικα είχε εκφράσει στους κριτές την απογοήτευση της και τις σκέψεις της να φύγει από το παιχνίδι. Τόνισε πως πάλεψε στη ζωή της για να είναι ο εαυτός της και θεωρούσε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί, με βάση το δικό της στυλ, στις συμβουλές των κριτών.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι τους συμπάθησε όλους πολύ και είναι χαρούμενη για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Τότε οι κριτές την συμβούλευσαν να παραμείνει και να συνεχίσει να προσπαθεί αναδεικνύοντας το προσωπικό της στυλ. Στο γκαλά της Κυριακής 18 Οκτωβρίου, η Ειρήνη Έρικα επέλεξε ένα λαμπερό look εμπνευσμένο από τη Gigi Hadid, όμως συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία και τελικά, μετά από απόφαση των κριτών, αποχώρησε από το παιχνίδι.

H όμορφη και χαμογελαστή Ειρήνη Έρικα Σταυρινούδη είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μάλιστα ανάμεσα στις αναρτήσεις της εντοπίσαμε και φωτογραφίες με τον αγαπημένο της μεγάλο αδερφό, Κωνσταντίνο, μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και κάποια video από την εμφάνισή της στην εκπομπή Happy Day στον Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή την προηγούμενη χρονιά.

Δες στιγμιότυπα από τη ζωή της πρώην παίκτριας του My Style Rocks

Read More

And More