Ειρήνη Ερμίδου: Οι ξέγνοιαστες στιγμές με τον πατέρα της στη Γερμανία! [pics]

Η Ειρήνη Ερμίδου έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της. Τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model όπου ήταν μια από τις μικρότερες σε ηλικία παίκτριες και ξεχώρισε με το χιούμορ, τον αυθορμητισμό και το ιδιαίτερο στυλ της. Πολλές φορές χαρακτηρίστηκε ως “Ρονάλντο” του GNTM λόγω της αγάπης της για το ποδόσφαιρο. Να σημειωθεί ότι η Ειρήνη παίζει ποδόσφαιρο από την τετάρτη δημοτικού ενώ μπήκε σε ερασιτεχνική ομάδα στα 17 της, όταν μετακόμισε για δύο χρόνια στη Γερμανία. Μετά το GNTM, συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ έχοντας πάντα στο πλευρό της την οικογένειά της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η πρώην παίκτρια του GNTM είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τόσο στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της όσο και κάποιες επαγγελματικές φωτογραφήσεις της.

Το βράδυ της Τρίτης δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνά με τον πατέρα της στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας σημειώνοντας στην ανάρτησή της: “Daddy cool”.

Read More

And More