Ειρήνη Κολιδά: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της!

Η Ειρήνη Κολιδά, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ, είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η εντυπωσιακή personal trainer αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο δεν έχει να κάνει ούτε με τον χώρο της γυμναστικής. ούτε όμως και με την τηλεόραση, στην οποία στράφηκε μετά το τέλος του reality επιβίωσης.

Με ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, λοιπόν, η Ειρήνη Κολιδά ενημέρωσε τους followers της ότι ξεκινάει ραδιοφωνική εκπομπή στο Love Radio, μαζί με την Ελπίδα Γεωργακοπούλου. Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 10.00 ως τις 12.00, θα κρατάει παρέα στους ακροατές και φαίνεται να είναι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό.

“Ξεκινάμε την εβδομάδα μας στα κόκκινα και με πολύ Love Radio. Επιτελούς μετράμε αντίστροφα… διότι από το Σάββατο 11.01 και για κάθε Σαββατοκύριακο στις 10.00-12.00 σας υποσχόμαστε τα πιο απολαυστικά, χαρούμενα και τρελά πρωινά για το κλείσιμο της εβδομάδας. Η συνταγή της επιτυχίας (και ευτυχίας) με την Ελπίδα Γεωργακοπούλου. Διότι στην ζωή τι χρειαζόμαστε;; Αγάπη… Ελπίδα… και Ειρήνη” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα συνόδευε μία λήψη από την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποίησαν οι δύο γυναίκες.

Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Read More

And More