Ειρήνη Κολιδά: Η ζωή μετά το Survivor και η μεγάλη δημοσιότητα που εισπράττει! [pics]

Ήταν μια από τις πιο δυνατές παίχτριες του Survivor και για πολλούς θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του τελικού. Ωστόσο, η Ειρήνη Κολιδά έφυγε νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει. Μητέρα ενός μικρού αγοριού και γυμνάστρια, η Ειρήνη μετά τον τραυματισμό της στο τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έσπασε τα πλευρά της και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η επιστροφή της όμως, στην Ελλάδα ήταν πανηγυρική.

Ως ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησε πολύ τη δημοσιότητα, η Ειρήνη Κολιδά των “Μαχητών” είδε τη ζωή της να αλλάζει επιστρέφοντας στη χώρα μας. Όχι η προσωπική της ζωή και η καθημερινότητα με τον γιο της δεν επηρεάστηκε – αντίθετα οι δυο τους είναι αχώριστοι- η αναγνωρισιμότητά της όμως και η δημοσιότητα που εισπράττει άλλαξε την καθημερινότητά της.

Συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, επίσημες εμφανίσεις σε events και φυσικά προτάσεις για την παρουσία της σε διάφορες εκδηλώσεις γύρω από το Survivor και την άθληση… διαδέχονται η μία την άλλη, με την Ειρήνη να ξεδιπλώνει το χαρακτήρα της και να αυξάνει τον αριθμό των θαυμαστών της, κάτι που βλέπουμε πια και στα social media της.

Η ίδια πάντως, παραμένει χαμηλών τόνων και προσπαθεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναγνωρισιμότητα που δέχεται, παρά και τις αρνητικές κριτικές που έχει επίσης εισπράξει…

Διάβασε εδώ τα πάντα για το Survivor!

Read More

And More