Ειρήνη Κολιδά: Κάνει rafting στα Ιωάννινα! [vids]

Η Ειρήνη Κολιδά συνεχίζει απτόητη τις διακοπές της, πάντα με τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο. Η πρώην Μαχήτρια με το που επέστρεψε στην Ελλάδα, ύστερα από τον τραυματισμό της στον Άγιο Δομίνικο, έδωσε όλο της τον χρόνο και την αγάπη στο παιδί της. Η personal trainer του Survivor έχει ως προτεραιότητα τον γιο της και προσπαθεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο που ήταν μακριά ο ένας με τον άλλον.

Φυσικά, οι καλοκαιρινές διακοπές της Ειρήνης είναι αφιερωμένες στον μικρό της πρίγκιπα και μητέρα και γιος περνάνε μαζί ξέγνοιαστες στιγμές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως η Ρόδος και τα Ιωάννινα. Αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ήπειρο, κάνοντας ιππασία στην περιοχή Πάπινγκο και εξερευνώντας νέα μέρη. Η Ειρήνη, βέβαια, ως γεννημένη μαχήτρια έκανε και rafting στον Ποταμό Βοϊδομάτη, μια συγκλονιστική εμπειρία, όπως ανέφερε στα social media.
“Γιατί όταν το όνειρο σου και αυτό που αγαπάς είναι και το επάγγελμα σου η επιτυχία είναι σίγουρη…. Mια μοναδική εμπειρία με ανθρώπους επαγγελματίες όπου αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια με το που τους γνωρίζεις!”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας εντυπωσιακά βίντεο, με την ίδια να κάνει rafting και ιππασία στα Ιωάννινα!

Δες τα βίντεο:

Read More

And More