Ειρήνη Κολιδά: Με casual look στην συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Βράχων! [pics]

Η Ειρήνη Κολιδά μπαίνει κάθε μέρα στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή της στο Open Beyond “Μεσημεριάτικα”. Η γνωστή personal trainer τα τελευταία χρόνια έχει δει πολλά από τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα, καθώς εκτός από παρουσιάστρια είναι και ραδιοφωνική παραγωγός. Η Ειρήνη Κολιδά έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική της ζωή πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Απόλυτη προτεραιότητα της παρουσιάστριας είναι ο γιος της, Αλέξανδρος, στον οποίο φυσικά δεν μπορεί να χαλάσει κανένα χατήρι. Τι και αν εκείνη αποφεύγει να μιλά για το τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση της με τον Χρήστο Μποφίλιο, πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε μαζί με φίλους στην μεγάλη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Βράχων. Η γνωστή personal trainer είναι μεγάλη θαυμάστρια του ταλαντούχου τραγουδιστή και έτσι δεν γινόταν να λείπει από την συναυλία του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και την απαθανάτισε να τραγουδά τα αγαπημένα της τραγούδια αλλά και να διασκεδάζει με φίλους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ειρήνη Κολιδά έδωσε το παρών στην συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη επίσης στο Θέατρο Βράχων και πραγματικά το καταχάρηκε! Η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο είδος μουσικής, συνεπώς δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στις συναυλίες των μεγάλων καλλιτεχνών.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More