Ειρήνη Κολιδά: Όλη η αλήθεια για τον τραυματισμό και την ανάγκη να μείνει παραπάνω στον Άγιο Δομίνικο

Το Πάσχα θα βρίσκεται στην Αθήνα αγκαλιά με τον γιο της και τα αγαπημένα της πρόσωπα η Ειρήνη Κολιδά. Η γυμνάστρια από του “Μαχητές” του Survivor, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά το σοβαρό τραυματισμό της στο τροχαίο που έγινε στον Άγιο Δομίνικο, πήρε το “πράσινο φως” και την Μεγάλη Πέμπτη επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Για ποιο λόγο όμως, αναγκάστηκε να μείνει τόσες μέρες στο ξενοδοχείο, μαζί με τα μέλη της παραγωγής και δεν επέστρεψε αμέσως στο σπίτι της; Σύμφωνα με πληροφορίες του “Secret” και της Σπυριδούλας Τριάντου, ο πραγματικός λόγος που η Ειρήνη Κολιδά έμεινε μερικές ημέρες παραπάνω στον Άγιο Δομίνικο και δεν επέστρεψε την περασμένη Κυριακή στην Ελλάδα, όπως ήταν προγραμματισμένο, αφορά καθαρά την υγεία της.

Μετά το τροχαίο των Μαχητών του Survivor, η Ειρήνη Κολιδά αναγκάστηκε να αποχωρήσει, καθώς τα δύο σπασμένα πλευρά που είχε, δεν της επέτρεπαν να συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι. Ωστόσο, εκτός από τα σπασμένα πλευρά, η Ειρήνη χτύπησε και στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πρήξιμο. Ο Τούρκος γιατρός που την παρακολουθούσε επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον προσωπικό γιατρό της Ειρήνης Κολιδά στην Ελλάδα, ο οποίος είχε ενημερωθεί για το τροχαίο.

Εκείνος με τη σειρά του είχε ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να ταξιδέψει η Ειρήνη με το αεροπλάνο στην κατάστασή της (λόγω του πρηξίματος), αφού η πίεση μπορεί να χειροτέρευε την κατάσταση. Έτσι, αποφάσισαν από κοινού να μην ταξιδέψει. Όμως μέρα με τη μέρα το πρήξιμο στην κοιλιά υποχώρησε κι έτσι η Ειρήνη θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της.

Read More

And More