Ειρήνη Κολιδά – Πάνος Αργιανίδης: Οι φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα!

Το όμορφο και πολύ απαιτητικό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο τελείωσε μαζί με το Survivor για την Ειρήνη Κολιδά και τον Πάνο Αργιανίδη. Οι δυο “μαχητές” πήραν το δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα μετά την αποχώρησή τους από το Survivor. Ο μάνατζερ ράγκμπι ήταν αυτός που αποχώρισε πριν δυο εβδομάδες, μετά από απόφαση του κοινού, ενώ η Ειρήνη Κολιδά αποφάσισε να μην συνεχίσει μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα και τα δυο σπασμένα πλευρά που είχε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret η γυμνάστρια από του “Μαχητές” του Survivor, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά το σοβαρό τραυματισμό της στο τροχαίο που έγινε στον Άγιο Δομίνικο, πήρε το “πράσινο φως” και την Μεγάλη Πέμπτη επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τη ίδια στιγμή και ο Πάνος Αργιάνιδης, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο παιχνίδι και ξεκουράστηκε λίγο στο ξενοδοχείο που μένουν όλοι οι συντελεστές του Survivor πήρε το δρόμο το γυρισμού, ανεβάζοντας στο Instagram, τις τελευταίες φωτογραφίες από την παραλία στον Άγιο Δομίνικο.

Επιστροφή στην αθωότητα”, έγραψε στο instagram ο μάνατζερ ράγκμπι.

#survivorgr#life#Fighters Return to innocence …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Argianidis (@panos_argianidis) στις

Ενώ, και η Ειρήνη Κολιδά ανέβασε φωτογραφία που είχε hashtag “τελευταία μέρα”…

#survivorgr #last day#crossing the bridge from paradise to reality!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida) στις

Read More

And More