Ειρήνη Κολιδά – Χρήστος Μποφίλιος: Το γυαλί ράγισε και έχουν απομακρυνθεί!

Τα πρώτα σύννεφα έφεραν την κρίση και τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η Ειρήνη Κολιδά και ο Χρήστος Μποφίλιος διανύουν τη δυσκολότερη περίοδο στη σχέση του, η οποία ξεκίνησε πέρυσι τον Φεβρουάριο, όμως είναι αμφίβολο αν θα συνεχιστεί. Το τελευταίο διάστημα οι κοινές εμφανίσεις είχαν αραιώσει και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ρωτούσαν την όμορφη personal trainer για το τι τελικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η Ειρήνη Κολιδά, ωστόσο, συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους και να μη μιλά για τα προσωπικά της. Αναπόφευκτα, λοιπόν, άρχισαν να ακούγονται και οι πρώτες φήμες περί οριστικού χωρισμού του ζευγαριού. Κάτι, όμως, που δεν ισχύει, παρόλο που το ζευγάρι διανύει περίοδο κρίσης.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τόσο του ενός όσο και του άλλου έκαναν ακόμα πιο απαιτητικό το πρόγραμμά τους. Μάλιστα, το γεγονός ότι η Ειρήνη αφιερώνει αρκετό χρόνο στον γιο της, Αλέξανδρο, ο οποίος είναι η απόλυτη προτεραιότητά της, δυσκόλεψαν αρκετά το ζευγάρι, που έψαχνε να βρει χρόνο έστω και για να συναντηθεί.  Λίγο η έλλειψη χρόνου, λίγο το στρες και το άγχος της καθημερινότητας δημιούργησαν ένα βαρύ κλίμα ανάμεσά τους, που δεν ήταν εύκολο να διαχειριστούν.

Προς το παρόν, οι δυο τους έχουν πάρει την απόφαση να αποστασιοποιηθούν για λίγο, προκειμένου να σκεφτούν αν θέλουν να είναι μαζί. Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν στην εφημερίδα πώς αυτό το διάστημα είναι έντονα προβληματισμένοι για το τι θα κάνουν στο μέλλον, εξετάζουν όλα τα σενάρια και κάνουν ό,τι μπορούν για να επαναπροσδιορίσουν τις προτεραιότητές τους, αλλά και την ίδια τη σχέση τους.

Read More

And More