Ειρήνη Νικολοπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την “κολασμένα – σκληρή” χρονιά που έζησε

Η Ειρήνη Νικολοπούλου είναι μια σπουδαία δημοσιογράφος που μετρά πολλές επιτυχίες στο χώρο. Το πρωί της Παρασκευής και ανήμερα των γενεθλίων της, η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να κάνει έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε. Μία χρονιά, που, όπως η ίδια επισήμανε, ήταν “κολασμένα – σκληρή” για εκείνη. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για τις απανωτές απώλειες αγαπημένων προσώπων της αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε.

“Θα εκτιμούσα να μου ευχηθείτε Χρόνια Καλά γιατί η χρονιά που χθες το βράδυ συνόδευσα & την έσπρωξα βαθιά στην θάλασσα , ευτυχώς με βοήθησε η Πανσέληνος , ήταν κολασμένα σκληρή – σημαδεύτηκε από ολόκληρο «κύκλο χαμένων αγαπημένων» μου , έφευγαν σαν αστραπή , δύο -δύο μαζί το μήνα – Οι αποχαιρετισμοί ήταν τόσο καταιγιστικοί που το απέδωσα στην …. κλιματική αλλαγή – μετά ήρθαν οι ….. αποκολλήσεις βράχων της ζωής μου – εκεί πάλι είδα τόσους κεραυνούς να πέφτουν που κόπηκε το ρεύμα της ψυχής μου πολλές φορές μέσα στην χρονιά –

Για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή σκέφθηκα κι έψαξα ένα νέο νησί να ….επανασυγκολήσω το φως στην ζωή μου, ένα νησί να το λούζει ο ήλιος , να έχει διάφανα νερά και κυρίως μπουνάτσα – Αχ πόσο την είχα επιθυμήσει –  Στη Σχοινούσα ,στα καταγάλανα νερά της, στον ορμίσκο της του Αλμυρού ! Ναι επιτέλους εκεί προς τα τέλη της χρονιάς , αισθάνθηκα αγκαλιά και βρήκα δύναμη να αναπηδήσω από χαρά ! Σαν μικρό παιδί , σαν αναβάπτιση – έτσι είναι τα γενέθλια μας ! Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω !

Τα γενέθλια μου λοιπόν σήμερα & η ακαταπόνητη αισιοδοξία μου, το smilenomatterwhat moto μου , η μόνη κληρονομιά που δεν σκορπάει το σπάταλο dna μου , με στέλνει γρήγορα & λαίμαργα να σβήσω τα κεριά της τούρτας για να την απολαύσω μετά : ζαχαρένια& γλυκιά. Χρόνια Πολλά σε όλους”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρόνια Πολλά!

Read More

And More