Ειρήνη Νικολοπούλου: Ραγίζει καρδιές το αντίο στον αγαπημένο της φίλο που έφυγε από τη ζωή

Με μια κοινή τους φωτογραφία και λόγια που συγκινούν, η Ειρήνη Νικολοπούλου αποχαιρέτισε τον καλό της φίλο από την Κρήτη Στέλιο Καγιαδάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. ” Τον αποχαιρετώ με οδύνη γιατί με έμαθε τι σημαίνει κρητική λεβεντιά έγραψε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος!

Διάβασε το συγκινητικό της αντίο:

“Πέθανε ο Στέλιος Κιαγιαδάκης : ο Πρόεδρος των Βρακοφόρων της Κρήτης ηταν ο ανθρωπος που υποδεχόταν με μαντινάδες ολους τους πολιτικούς, Έφερνε κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά τα κοπέλια του από το Ρέθυμνο για να χορέψουν και να πουν τα κάλαντα στο προεδρικό μέγαρο και στο μέγαρο Μαξίμου -Εφυγε απο την ζωή ενας Κρητικός που με μύησε στην αλήθεια της Μεγαλονήσου – Τον αποχαιρετώ με οδύνη γιατί με εμαθε τι σημαίνει Κρητική λεβεντιά !


Στέλιος Χ. Κιαγιαδάκης : θα είσαι πάντα στην καρδιά μου , με την ρώμη σου & τα χαρίσματα σου , με την δίψα γιά ζωή, με το πάθος και την αφοσίωση σου στην Κρητική παράδοση αλλά πιο πολύ θα μείνεις ανεξίτηλα στην μνήμη μου , αναντικατάστατος , ένας και μοναδικός γιατί ήξερες να μεταλαμπαδεύεις την ψυχή της Κρήτης !
Στέλιο μου αγαπημένε ποιος θα μου εύχεται πρώτος απ’ όλους με υπέροχες μαντινάδες στη γιορτή μου , στα γενέθλια μου , ποιος θα με υποδέχεται όταν φτάνω στο νησί μας” .

 

Read More

And More