Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Απόδραση στα χιόνια για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

Ο έρωτας καλά κρατεί για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, οι οποίοι ζουν έναν μεγάλο έρωτα και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Το αγαπημένο ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να κάνει την πρώτη του απόδραση για το νέο έτος, στο Καϊμάκτσαλαν.

Η τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μαζί με την παρέα τους, ντύθηκαν καλά και βγήκαν στα χιόνια για να απολαύσουν μία ξεχωριστή ημέρα, θέλοντας να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.
 
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μάλιστα, θέλησε να δώσει μία γεύση από την εξόρμησή της, δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τα παιχνίδια τους στο χιόνι. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα με πτώσεις και επικές τούμπες στο χιόνι.
 

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Open Weekend, μιλώντας για την Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα.

«Και εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και ταιριάξεις, και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eirini Papadopoulou (@eirini_papadopoulou)

 

Read More

And More