Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Full in love στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! [pics]

Μόνιμη κάτοικος Θεσσαλονίκης -για επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς λόγους- φαίνεται πώς έχει γίνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Όπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια εδώ και λίγο καιρό διανύει μια όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι ζευγάρι με τον 30χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Οι δυο τους είναι full in love και απόλυτα ταιριαστοί μαζί, αλλά προσπαθούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά μέχρι στιγμής για τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν κρύβεται και συχνά πυκνά πραγματοποιεί κοινές δημόσιες εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα. Σε μία από αυτές, λοιπόν, τους “τσάκωσε” και ο φωτογραφικός φακός. Πρόσφατα, η Ειρήνη και ο Αλέξανδρος βρέθηκαν κατά την αναχώρησή τους από το Ράδιο Σίτυ, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας. Ο τερματοφύλακας παρακολούθησε την τραγουδίστρια στην παράσταση “Oμμάτα δακρωμένα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα” , στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ στη συνέχεια έφυγαν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για πρώτη φορά, ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι. Τα τρυφερά ενσταντανέ τους μαρτυρούν πώς είναι τρελά ερωτευμένοι και απολαμβάνει ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More