Δύο χρόνια μαζί!

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Οι πιο τρυφερές φωτογραφίες της σχέσης τους

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz κάτι το οποίο αποδεικνύεται σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που μετρούν δύο χρόνια σχέσης.

Η τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι μαζί από το Σεπτέμβριο του 2019 και απ’ ότι φαίνεται ο έρωτας τους… δυναμώνει με το πέρασμα του καιρού.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο μουσικό show J2US στον Alpha, μαζί με τον James Καφετζή. Ο σύντροφός της, την στηρίζει και την θαυμάζει σε κάθε της επιλογή, όπως και εκείνη τον αγαπημένο της.

Μάλιστα αρκετές φορές δίνει το παρών σε αγώνες του ΠΑΟΚ στηρίζοντας τον σύντροφό της από τις κερκίδες του γηπέδου. Σε συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή είχε παραδεχτεί: «Λίγο ντρέπομαι να μιλάω για τα προσωπικά μου… Δεν το κρύβω, είμαι καλά στα προσωπικά μου. Γεια σου Αλέξανδρε! Εννοείται θα ζηλέψω σε φυσιολογικά πλαίσια».

Τόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου όσο και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μοιράζονται, με τους διαδικτυακούς τους φίλους, κοινές τους φωτογραφίες αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένοι είναι και πόσο θαυμάζουν ο ένας τον άλλο.

Κάτι το οποίο συνέβη τον τελευταίο χρόνο, μιας και αρχικά το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα media. Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες ήρθαν μέσω instagram όταν τον Οκτώβριο του 2020 το ζευγάρι βρέθηκε στην ίδια βάφτιση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να γίνεται νονός του μικρού Παναγιώτη…

Σε συνέντευξή της μάλιστα η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έκρυψε την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια: «Το έχω στο μυαλό μου από πιο μικρή ηλικία. Μάλιστα θέλω να κάνω και πολλά παιδιά. Αλλά όπως λέει και το τραγούδι, πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις».

Αλέξανδρος και Ειρήνη έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί μιας και ο γνωστός ποδοσφαιριστής συμμετείχε σε video clip της…

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ορισμένα από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα που έχουν μοιραστεί μέσω social media, τα οποία μαρτυρούν την αγάπη τους…

Φωτογραφίες από την βάφτιση της μικρής Αναστασίας το περασμένο καλοκαίρι με νονό τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη…

 

 Στιγμιότυπα από τις διακοπές του ζευγαριού…

Η έκπληξη της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τα γενέθλια του Αλέξανδρου Πασχαλάκη…

 

 

 

Read More

And More