Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έκανε ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο – Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θέλησε να ζήσει μια μοναδική εμπειρία πριν από λίγες ημέρες, δοκιμάζοντας τον εαυτό της σε κάτι extreme.

Η τραγουδίστρια είναι λάτρις της γυμναστικής και των extreme sports, αυτή τη φορά όμως, δοκίμασε κάτι πολύ τολμηρό, την ελεύθερη πτώση.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου το απόγευμα του Σαββάτου 30/7 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες από τη στιγμή της ελεύθερης πτώσης, όπου έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ.

Σίγουρα ήταν μια μοναδική εμπειρία με την αδρεναλίνη στο φουλ, με την ίδια να αναφέρει στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Τι Ωραία!!!Μα ποσό ωραία είναι να πετάς. Είπα να δοκιμάσω τα καινούρια (θεραπευμένα) μου φτερά αν λειτουργούν κ παιδιά γ@@@@@. Αυτό το άλμα το αφιερώνω στον εαυτό μου κ σε όσους χαίρονται να με βλέπουν να πετάω ψηλά.
Αν κ πρώτη φορά ελεύθερη πτώση, δεν έκλεισα ποτέ τα μάτια μου παρά μόνο στην ηδονή απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο κ το έζησα με πολλά διαφορετικά συναισθήματα στο 100% ,οι εκφράσεις μου τα λένε όλα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eirini Papadopoulou (@eirini_papadopoulou)

Read More

And More