Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έκλεψε την παράσταση ντυμένη νυφούλα στο catwalk του “Yes I Do” [pics, backstage video]

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπορεί προς το παρόν να μην έχει ντυθεί νυφούλα στην αληθινή ζωή, όμως για χάρη του “Yes I Do” catwalk φόρεσε μια υπέροχη νυφική δημιουργία και έκανε πασαρέλα για καλό σκοπό. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια αποτέλεσε μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της χθεσινής βραδιάς, καθώς το νυφικό που φόρεσε αναδείκνυε άψογα την καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

Φέτος, το Yes I Do Catwalk «έκλεψε» κάτι από την πολυτέλεια, τη χλιδή και την υπερβολή των θρυλικών πάρτι του Great Gatsby. Άφθονη σαμπάνια, εντυπωσιακά θεάματα, celebrities σε απροσδόκητες performances και ο uplifting ρυθμός της τζαζ μουσικής μετέδωσαν το glamour μιας αξέχαστης εποχής. 13 κορυφαίοι σχεδιαστές και διεθνείς οίκοι νυφικών ένωσαν τις δυνάμεις τους με 60 καταξιωμένους Έλληνες celebrities σε ένα catwalk-παράσταση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην παραμυθένια εκδήλωση και απαθανάτισε την Ειρήνη Παπαδοπούλου τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της όσο και on stage. Φορώντας ένα στενό κατάλευκο νυφικό με πολλές λεπτομέρειες που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη, η σέξι τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα όλων.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη-Ελένη Βαΐτσου-Ειρήνη Παπαδοπούλου-Ευτυχία Λαζάρου-Ναταλία Αργυράκη

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Read More

And More