Eιρήνη Παπαδοπούλου: Εκρηκτική εμφάνιση στα Κορφιάτικα βραβεία! Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο θέατρο Αλάμπρα, η εκδήλωση για την 38η απονομή των Κορφιάτικων βραβείων. Ένα ξεχωριστό ρόλο είχε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Την  αγαπημένη τραγουδίστρια φέτος θα τη δούμε στο θεατρικό σανίδι και συγκεκριμένα στην  θεατρική παράσταση με θέμα τη Γενοκτονία των Ποντίων  τίτλο: «Ομμάτια δακρώμενα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα»! Η παράσταση ανεβαίνει στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη και η πρεμιέρα θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου!

Χθες η Ειρήνη έκλεψε την παράσταση όχι μόνο με τη σέξι εμφάνισή της αλλά και με το τραγούδι της πάνω στη σκηνή.

Σε σαγηνευτικούς λάτιν ρυθμούς η Ειρήνη  παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό μία διασκευή της μεγάλης καλοκαιρινής της επιτυχίας της “Χαλάλι” που ετοίμασε ειδικά για την βραδιά και το διοργανωτή  Δημήτρη Μουζακίτη.

Για τη συγκεκριμένη διασκευή ενώθηκαν διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα, καθώς το λάτιν “Χαλάλι”, δημιούργησε και επιμελήθηκε η πιο “έντεχνη” Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου που τη συνόδεψε και στο live παίζοντας κλασική κιθάρα, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή υπογράφει ο DJ PACO (μουσικός παραγωγός του “Mama”)

H Ειρήνη Παπαδοπούλου με την ερμηνεία αλλά και το χορό της ενθουσίασε το κοινό με ένα performing που αναδείκνυε το μεσογειακό της ταμπεραμέντο.

Read More

And More