Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έτσι διατηρεί το καλογυμνασμένο κορμί της! [pics]

Αναμφισβήτητα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της εγχώριας showbiz! Όσες υποχρεώσεις και να έχει μέσα στην ημέρας της η γνωστή τραγουδίστρια θα βρει χρόνο προκειμένου να κάνει την καθιερωμένη της προπόνηση. Η ίδια δοκιμάζει κατά καιρούς διάφορα είδη εκγύμνασης, αφού η γυμναστική είναι το πάθος της!

Το γεγονός ότι την περίοδο που ήταν μαθήτρια έπαιζε σε ομάδα handball την έχει βοηθήσει πολύ στη δομή του σώματός της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ειρήνη Παπαδοπούλου μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους της τη διατροφή που ακολουθεί αποκαλύπτοντας τα μικρά και μεγάλα μυστικά της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η τραγουδίστρια μας έδειξε ένα στιγμιότυπο από το μάθημα pilates που παρακολούθησε ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε το σούπερ θρεπτικό γεύμα που έφτιαξε. Όπως θα δεις, η ίδια προτιμά να βάζει στη διατροφή της πολλά λαχανικά και να τα συνδυάζει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Εκτός από την άψογη κατάσταση του κορμιού της, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι εξίσου καλά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της, αφού από τη μία ζει τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο video clip για το τραγούδι “Κοίτα μην αγγίζεις”, ενώ από την άλλη έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο.

Δες φωτογραφίες:

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν ανέκαθεν λάτρης της υγιεινής ζωής!

Read More

And More