Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έτσι περνάει τον χρόνο της στην καραντίνα! Αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE από την έξοδό της

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανήκει στην κατηγορία εκείνων που το επάγγελμά τους έχει πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί αυτή την περίοδο να μην πραγματοποιεί συναυλίες ή εμφανίσεις σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, ωστόσο δεν επαναπαύεται. Παράλληλα με την προετοιμασία του καινούργιου της κομματιού, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ένα cover του τραγουδιού της Ελένης Δήμου, “Τα ‘χω βρει με τον εαυτό μου”, το οποίο σύντομα θα ανέβει στο κανάλι της στο youtube.

Στον ελεύθερο χρόνο της, η ταλαντούχα τραγουδίστρια φροντίζει να χαλαρώνει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να καταπιάνεται με όσα τη χαροποιούν. Η σχέση της με τον τερματοφύλακα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ωστόσο το ζευγάρι προτιμάει να κρατάει όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τη ζωή της. Τη χθεσινή ημέρα, η ίδια την πέρασε μαζί με την πολυαγαπημένη ανιψιά της, Νάνσυ. Θεία και ανιψιά απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό κάνοντας τη βόλτα τους, ενώ η μικρή Νάνσυ παρέδωσε και μαθήματα Tik Tok στην τραγουδίστρια.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ειρήνη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια της εξόδου της στο οπωροπωλείο της γειτονιάς της. Η όμορφη τραγουδίστρια έστειλε 2 στο 13033 και βγήκε να αγοράσει τα αγαπημένα της φρούτα και λαχανικά.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More