Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η σέξι εμφάνιση στην πίστα και ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης στην πρεμιέρα! [pics]

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η σέξι εμφάνιση στην πίστα και ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης στην πρεμιέρα! [pics] | tlife.gr

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε πρεμιέρα στην Vertu club, μαζί με τον Ηλία Βρεττό και τους Rec και έκανε ένα show κατά τη διάρκεια του οποίου… ανέβηκε η θερμοκρασία των θαμώνων του κέντρου, αφού εκτός από τη δικής της σέξι εμφάνιση στην πίστα εμφανίστηκε κι ένα μπουκέτο από καλλίγραμμες χορεύτριες.

Η Ειρήνη που έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην πίστα και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Το πιο δυνατό χειροκρότημα όμως το πήρε από τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη που ήταν εκεί με την παρέα του για να καμαρώσει το κορίτσι του!

Το ζευγάρι είναι πάνω από 4 χρόνια μαζί και παρά τα κάποια «σκαμπανεβάσματα» που είχε η σχέση τους στην αρχή, είναι καλύτερα από ποτέ! Η Ειρήνη μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει για πρώτη φορά ότι περνάει από το μυαλό της ο γάμος κάποια στιγμή στο μέλλον : Τώρα τελευταία μου περνά από το μυαλό η δημιουργία οικογένειας. ‘Όσον αφορά στο θέμα του γάμου, μου έκανε και εμένα εντύπωση που μικρότερη δεν το σκεφτόμουν καθόλου και συνεχίζω ακόμα και τώρα. Για παράδειγμα, θυμάμαι στο σχολείο ότι υπήρχαν συμμαθήτριες μου που από τα 16 τους χρόνια είχαν ήδη ονειρευτεί το νυφικό τους, ήξεραν ακριβώς πώς ήθελαν να γίνει ο γάμος τους. Εγώ δεν έχω σταματήσει ποτέ έξω από βιτρίνα με νυφικά. Κάποια στιγμή από τον Ιανουάριο, όταν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, ο γιατρός μου επιβεβαίωσε ότι έχω φοβία με τον γάμο, μάλλον επειδή υποστηρίζω πάντα τις επιλογές μου, ακόμα και τις λανθασμένες. Αυτή είναι μία επιλογή που τη ζυγίζω περισσότερο, γιατί θα ήθελα κρατήσει για πάρα πολύ, αν όχι για πάντα. Δεν είπα κατευθείαν το «για πάντα», γιατί τα τελευταία χρόνια αποφεύγω να λέω αυτή τη φράση, όπως και τη λέξη «ποτέ».

Δες φωτογραφίες από την σέξι εμφάνισή της


Ο σύντροφος της Ειρήνης, επιχειρηματίας, Κώστας Πηλαδάκης

READ more