Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η sporty εμφάνισή της στη Γλυφάδα που έκλεψε τις εντυπώσεις! [pics]

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η εκρηκτική τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον 30χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ έχει βάλει ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό της και θα ανέβει σύντομα στο θεατρικό σανίδι.

Η όμορφη Ειρήνη θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ομμάτια δακρώμενα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα», το κείμενο της οποίας αφορά την γενοκτονία των Ποντίων και θα ανέβει στο «Ράδιο Σίτυ» στη Θεσσαλονίκη. Αυτό το διάστημα, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε πρόβες, αλλά προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο και να τον αφιερώνει στον εαυτό της, αλλά και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός της “τσάκωσε” κατά τη διάρκεια πρωινού περιπάτου της στη Γλυφάδα, όπου έδειχνε ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πραγματοποίησε μια athleisure εμφάνιση, επιλέγοντας μια κόκκινη φόρμα με crop top, που άφηνε ακάλυπτους του καλοσχηματισμένους και αξιοζήλευτους κοιλιακούς της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More