Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η σχέση ζωής με τον Κώστα Πηλαδάκη και η επαγγελματική επιτυχία!

Στα καλύτερα της είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια βιώνει την ευτυχία στην προσωπική της ζωή αλλά και την επιτυχία στην επαγγελματική της ζωή πράγματα που την κάνουν να νιώθει γεμάτη.

Τα νέα της τραγούδια έχουν ήδη αγαπηθεί και η ίδια ξεσηκώνει σε κάθε της εμφάνιση το κοινό. Τόσο με το κέφι της όσο και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Η Ειρήνη είναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες και διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα και δύσκολα δεν θα “κολλήσεις” το βλέμμα σου πάνω της.

Ακόμα κι όταν πρόκειται να την δεις σε μία συνηθισμένη βόλτα της στα νότια προάστια. Το TLIFE τη συνάντησε πρόσφατα παρέα με μία φίλη της στη Γλυφάδα. Απόλαυσαν τον περίπατό τους συζητώντας. Η Ειρήνη επέλεξε αυτή τη φορά casual look για την εμφάνισή της και είναι από τις λίγες φορές που την απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός σε χαλαρή στιγμή.


Η ίδια φαίνεται πως δεν ενοχλείται πια από τα φλας και δεν προσπαθεί να τα αποφύγει. Ούτε καν όταν βρίσκεται σε έξοδό της με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη. Άλλωστε τα πράγματα μεταξύ τους είναι πολύ σοβαρά. “Η σχέση μου με τον Κώστα είναι σχέση ζωής”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”.

Στην ίδια συνέντευξη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δημιουργία οικογένειας, λέγοντας: “Κάποια στιγμή σαν γυναίκα θέλω να ολοκληρωθώ αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζεις”.

Read More

And More