Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη – Θα παντρευτούν;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τα τελευταία χρόνια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη! Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό OK! και την Μαρία Ρουμελιώτου απαντάει στο ενδεχόμενο να παντρευτεί τον σύντροφό της κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τα τελευταία χρόνια διατηρείς σχέση με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι βρήκε τον άνθρωπο της ζωής του. Τι είναι για σένα ο Αλέξανδρος;

Είναι όμορφο όταν είσαι με έναν άνθρωπο να υπάρχει εκτίμηση και αγάπη. Τον θαυμάζω κι αυτό με κάνει να μένω ερωτευμένη. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και για μένα είναι ο άνθρωπός μου.

Τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;

Αγαπώ πολλά πράγματα. Είναι φωτεινό παιδί.

Σου έχει κάνει πρόταση γάμου;

Τέτοια θέματα δεν μου αρέσει να τα μοιράζομαι δημόσια. Σίγουρα είμαι επίσημα στη ζωή του και είναι επίσημα στη ζωή μου. Κάνουμε κοινά όνειρα. Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσου – με και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε! (Γελάει.) Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.

Πώς περνάτε μαζί τον ελεύθερο χρόνο σας;

Κάνουμε πολλά πράγματα κοινά. Και ο Αλέξανδρος αγαπάει τη μουσική. Μέσα από εκείνον ανακάλυψα όλους τους τράπερ! (Γελάει.) Και η γυμναστική και ο αθλητισμός είναι κάτι που έχουμε κοινό. Μας ενώνει και η τρέλα μας. Περνάμε καλά γιατί εκτός από σύντροφος είναι και φιλαράκι μου.

Read More

And More