Ειρήνη Παπαδοπούλου: Κόβει ανάσες στο νέο της video clip! Backstage φωτογραφίες

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι από τις πιο σέξι τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το καλλίγραμμο κορμί της και οι στιλιστικές της επιλογές, ειδικά στα video clip, δεν μας αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης.

Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου της clip για το τραγούδι “Αμαρτία” και φυσικά την απαθανάτισε σε καυτές πόζες. Η τραγουδίστρια κόβει την ανάσα και φυσικά το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό.

Σύμφωνα με το σενάριο, ένας επιστήμονας στο εργαστήριό του προσπαθεί να δημιουργήσει την τέλεια γυναίκα. Τα πειράματα του πετυχαίνουν, μόνο που εκείνος πέφτει θύμα της γοητείας του δημιουργήματος του. Τελικά, “αμαρτία” είναι το ότι την δημιούργησε ή το ότι την η ανθρώπινη λογική του υποκύπτει στην τεχνητή της νοημοσύνη;

Το τραγούδι ” Αμαρτία” οπτικοποιήθηκε από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο. Τα γυρίσματα, που κράτησαν ένα ολόκληρο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη. Το τραγούδι έγραψαν ο Τεο Τζήμας και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος τη μουσική, ενώ τους στίχους έγραψε ο Δημήτρης Μπέρης.

Δες backstage φωτογραφίες!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More