Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη!

H Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και την Εθνικής Ελλάδος, Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Κορύνα Μανταγάκη για την πολυσυζητημένη σχέση της.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Μετά από αρκετό καιρό, έχουν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες σας με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον οποίο έχει σχέση…

Από την πρώτη στιγμή έχω κρατήσει μια στάση που δημιουργεί μια ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά δεν τα κρύβω κιόλας. Θεωρώ πως όταν έχεις μία σχέση είναι πολύ κουραστικό να προσπαθείς να την κρύψεις και πολλές φορές αυτό δε σε βοηθά να τη ζήσεις και να χαρείς. Δε θα φωνάξω τη χαρά μου για τον Αλέξανδρο, αλλά δε θα την κρύψω κιόλας.

Ποιο στοιχείο δεν πρέπει να λείπει από τον άντρα που θα βρεθεί δίπλα σου;

Να με κάνει νιώθω γυναίκα. Να είναι η αγκαλιά που θα χουχουλιάσω και θα νιώσω σιγουριά.

Έχει αρχίσει να σε απασχολεί το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας;

Ναι. Από πιο μικρή έχω την εικόνα στο μυαλό μου της δικής μου οικογένειας και μάλιστα με πολλά παιδιά. Αλλά όπως λέει και το τραγούδι, να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Σου έχει γίνει πρόταση γάμου;

Μου έχει γίνει πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν το σωστό timing. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάμε πίσω. Μόνο μπροστά.

Read More

And More