Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Μπήκα να βρω κάτι στο κινητό συντρόφου μου και με πήγε το ρημάδι σε άλλα πράγματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον Στέλιο Δρουμαλιά παραχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε αν έχει ψάξει ποτέ κινητό συντρόφου της.

«Είμαι σε μια φάση πολλών αλλαγών, πρόσφατα κυκλοφόρησα το νέο μου τραγούδι με τίτλο Προσοχή», είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Παλαιότερα αν με ρωτούσαν, υπήρχαν τραγουδιστές που δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί τους. Τώρα όμως, επειδή πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν και το έχω δει κιόλας. Όταν τους συναντώ εκτός του χώρου εργασίας, είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με αυτό που πέρασα όταν συνεργάστηκα. Μπορεί εκείνη την περίοδο μπορεί να περνούσαν διάφορα, να ήταν στα κάγκελα», εξήγησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. 

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ειρήνη Παπαδοπούλου σημείωσε: «Θα σου απαντήσω με έναν στίχο από το νέο μου τραγούδι. “Τα αισθήματά μου είναι δικά μου, γι’ αυτό να μην πατάς εκεί”. Θα πω όχι στην παρακολούθηση συντρόφων. Δεν έχω ψάξει κινητό επί τούτου, μπήκα για να βρω κάτι άλλο, και με πήγε το ρημάδι και σε… άλλα πράγματα. Μου έχει τύχει δύο φορές. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατί εσείς οι άντρες θέλετε να ελέγχεται όχι μόνο το τηλέφωνο της κοπέλας σας, αλλά και το μυαλό της».

Read More

And More