Ειρήνη Παπαδοπούλου: Οι δυσκολίες που έζησε όταν ήρθε στην Ελλάδα και οι… ντροπές της όταν μιλάει για το αγόρι της! (video)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο τόσο στην επαγγελματική της ζωή όσο και στην προσωπική. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μόλις κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι, ενώ από την άλλη ζει τον έρωτα στο πλευρό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό και στον Σάκη Πατηνιώτη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για τις δυσκολίες που έζησε όταν ήρθε στην Ελλάδα από το Καζακστάν, ενώ δεν δίστασε να στείλει και τα φιλιά της στον αγαπημένο της.

“Είμαι Ελληνίδα Πόντια που γεννήθηκα στο Καζακστάν και ήρθα εδώ πέντε χρονών. Δεν γνώριζα ελληνικά, αλλά σιγά σιγά τα έμαθα και βρήκα τα πατήματά μου. Είμαι εδώ που είμαι. Η δασκάλα στην 1η Δημοτικού είχε πει ότι το παιδί δεν έβγαλε κιχ όλη τη χρονιά, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι με κοίταγε μέσα στο στόμα για να μάθει… Η κάθε αλλαγή είναι δύσκολη και όταν ένα παιδάκι έρχεται από άλλη χώρα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τα άλλα παιδάκια, μπορεί να στεναχωριέται” σχολίασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την παιδική της ηλικία.

“Λίγο ντρέπομαι να μιλάω για τα προσωπικά μου… Δεν το κρύβω, είμαι καλά στα προσωπικά μου. Γεια σου Αλέξανδρε! Εννοείται θα ζηλέψω σε φυσιολογικά πλαίσια” ανέφερε σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More