Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Ένα χρόνος με αρκετές αλλαγές ήταν ο φετινός για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, καθώς χώρισε από τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Τις πρώτες μέρες της έντονης φημολογίας, κανείς από τους δύο δεν είχε βγει να τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου, λίγες μέρες αργότερα, αποφάσισε με μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της να αποκαλύψει ότι χώρισε με τον σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή.

Φέτος λοιπόν, η Ειρήνη Παπαδοπούλου περνάει το καλοκαίρι της ελεύθερη και όπως φαίνεται το απολαμβάνει πολύ. Η τραγουδίστρια τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού βρίσκεται στη Μύκονο, μαζί με την παρέα της.

Η ίδια μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας 21/8 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου φόρεσε το γαλάζιο μπικίνι της και πόζαρε στον φακό, με τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της να κόβουν την ανάσα. Η ίδια όπως έχει πει αρκετές φορές, λατρεύει τη γυμναστική αλλά και την υγιεινή διατροφή και έτσι διατηρεί το καλογυμνασμένο σώμα της.

«Σκέφτομαι τα πόσα να κλείσω αύριο;; Oι άνθρωποι είναι τελικά σαν το σταφύλι…Οι καλοί γίνονται κρασί..
Οι κακοί γίνονται ξύδι.. εεε???»

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More