Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη – Φωτογραφίες

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Τις πρώτες μέρες της έντονης φημολογίας, κανείς από τους δύο δεν είχε βγει να τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου, λίγες μέρες μετά, αποφάσισε με μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της να αποκαλύψει ότι χώρισε με τον σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή.

«Είμαι σε φάση που αλλάζω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Στα φέρνει πάντα έτσι η ζωή που σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει, “τι δε καταλαβαίνεις”. Είμαι γενικά σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Αυτό που προς το παρόν δε συγχωρώ είναι η απιστία. Με έχουν απατήσει. Έχω έντονο ένστικτο» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Το βράδυ της Τρίτης 25/1 η Ειρήνη Παπαδοπούλου πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της και βρέθηκε στο θέατρο Broadway για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές».

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με την φίλη της, Πηγή Δεβετζή.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος  – NDP

Read More

And More