Ειρήνη Παπαδοπούλου: Σιδερώνει στο σπίτι και ο σύντροφός της την τραβάει με το κινητό! Video

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρίσκεται σε καραντίνα, ωστόσο περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, καθώς τους τελευταίους μήνες ο έρωτας της έχει χτυπήσει την πόρτα! Η αγαπημένη τραγουδίστρια διατηρεί σχέση με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού τις περνούν μαζί στο σπίτι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Ειρήνη τραβούν ο ένας τον άλλον βιντεάκια και τα μοιράζονται στα προσωπικά τους social media. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram όπου μας έδειξε τι έκανε πριν την καραντίνα και τι κατά τη διάρκεια… Στο πρώτο στιγμιότυπο η Ειρήνη Παπαδοπούλου χορεύει πιο σέξι από ποτέ, ενώ στο δεύτερο σιδερώνει τα ρούχα της μέσα στην καραντίνα! Στο βίντεο ακούγεται και ο σύντροφός της, ο οποίος γελάει μαζί της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Before Coronavirus Vs With Coronavirus . . Υπάρχει κάποιος εθελοντής να του στείλω 8 πλυντήρια να σιδερωσει;😂😂😫 . . #stayhome #staysafe #havefaith #havefun #enjoythemoment #loveyouguys ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) στις

Read More

And More