Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Σκοράραμε και οι δύο στον έρωτα με τον Αλέξανδρο” (video)

Στην εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” και στο δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision, για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και το ενδεχόμενο να βρίσκεται στο νέο κύκλο του Survivor ή του Just the 2 of us.

“Κάτι επίσημο δεν έχω από την εταιρεία μου την Minos για να σου πω, όμως εσύ μάλλον ξέρεις καλύτερα. Πέρσι ακουγόταν το όνομά μου, γιατί είχα εκφράσει την επιθυμία μου να συμμετάσχω σε αυτό το μουσικό διαγωνισμό που μου αρέσει και παρακολουθώ. Τώρα αν υπάρξει κάτι με την Κύπρο πολύ θα χαρώ”, δήλωσε η τραγουδίστρια σχετικά με την Eurovision.

“Σίγουρα μπορεί στο τραγούδι μου να έχω επηρεαστεί από τον Αλέξανδρο, γιατί εμπνέομαι από τη ζωή μου, από τη ζωή των συνανθρώπων μου. Σκοράραμε και οι δύο στον έρωτα με τον Αλέξανδρο”, ανέφερε η Ειρήνη Παπαδοπούλου σχετικά με τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ενώ όταν η κουβέντα πήγε στην πρόταση γάμου, εκείνη φρόντισε να αλλάξει θέμα.

Τέλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε ότι κάθε χρόνο έχει τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζει τι θα κάνει. Μπορεί να βρίσκεται είτε στο Survivor είτε στο Just the 2 of us.

Read More

And More