Ειρήνη Παπαδοπούλου: Στο αεροδρόμιο με trendy look που έκλεψε τις εντυπώσεις! Φωτογραφίες

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η εκρηκτική τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον 30χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ φέτος δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Ομμάτια δακρώμενα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα», το κείμενο της οποίας αφορά την γενοκτονία των Ποντίων και ανεβαίνει στο «Ράδιο Σίτυ» στη Θεσσαλονίκη.

Για χάρη της δουλειάς, αλλά και του έρωτα, η εκρηκτική τραγουδίστρια βρίσκεται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, μοιράζει την καθημερινότητά της  ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κάτι που δείχνει όμως να την γεμίζει απόλυτα, αφού δείχνει πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη από ποτέ.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος, μόνο που αυτή τη φορά δεν επέστρεφε από την συμπρωτεύουσα, αλλά από την Κύπρο, όπου βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή. Με trendy look που έκλεψε τις εντυπώσεις, απαθανατίστηκε στην αίθουσα των αφίξεων, όμορφη και χαμογελαστή. Η τραγουδίστρια αυτή τη φορά επέλεξε ένα denim σύνολο, το οποίο συνδύασε με λευκό fur jacket, καπέλο και west booties.

Η Ειρήνη αυτό το διάστημα, παράλληλα με τις θεατρικές της υποχρεώσεις, βρίσκεται σε tour ανά την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, με το κοινό να γεμίζει σφικτά τα μαγαζιά που εμφανίζεται, προκειμένου να διασκεδάσει με τις επιτυχίες της και να την απολαύσει επί σκηνής.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More