Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η παρεξηγημένη εικόνα της και ο ιδανικός άντρας! [video]

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη παραχώρησε συνέντευξη η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα, τον λόγο που ήθελε να γνωρίζουν όλοι ότι είναι δεσμευμένοι, αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, λέγοντας: «Θυμάμαι ελάχιστες στιγμές από το Καζακστάν, όπου γεννήθηκα. Από το πρώτο σχολείο δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Στο δεύτερο σχολείο εγκληματίστηκα και απέκτησα φίλους. Στο πρώτο σχολείο επειδή δεν γνώριζα τη γλώσσα κι επειδή μου ήταν λίγο σοκ που άλλαξα χώρα, περιβάλλον, καταστάσεις, η δασκάλα με κατανοούσε πάρα πολύ. Θυμάμαι να λέει στους γονείς μου «έχει περάσει όλη η χρονιά και δεν έχει βγάλει ένα κιχ, αλλά είναι το μοναδικό παιδί που με κοιτάει μες στο στόμα και προσπαθεί να καταλάβει, να μάθει και γι’ αυτό τον λόγο θα την περάσω στη δευτέρα δημοτικού». Έχω έντονη ανάμνηση ότι οι γονείς δούλευαν πάρα πολύ, τους έβλεπα ελάχιστα…».

«Είμαι πολύ ευαίσθητη, γι’ αυτό κι έχω φτιάξει μια άμυνα χωρίς να το ξέρω προς τα έξω. Χωρίς να με ξέρει κάποιος βλέπει τη σκληρή και τη δυναμική μου πλευρά, γιατί όλο το υπόλοιπο προσπαθώ να το προστατεύσω. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω στεναχωρηθεί έντονα, έχω απογοητευτεί έντονα, οριακά στο να σκεφτώ να τα παρατήσω. Είμαι υπερβολική πάντα, γενικά, στα συναισθήματά μου. Είτε είναι θετικά, είτε είναι αρνητικά. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω προσπαθήσει να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο αυτό που βλέπετε. Εγώ δεν κρίνω έναν άνθρωπο από την εξωτερική του εμφάνιση…», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Καταλήγοντας, η ίδια επεσήμανε: «Είμαι παραδοσιακή. Έχω μάθει ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα. Στο παρελθόν με βόλευε να ξέρουν ότι είμαι δεσμευμένη για να έχουν λιγότερες κρούσεις. Ο ιδανικός άντρας για εμένα πρέπει να είναι ευγενικός,να έχει χιούμορ, παιδεία και όμορφη ψυχή…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More