Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το μήνυμα για την ακύρωση της συνεργασίας με Δημητρίου, Γιαννιά και Χολίδη!

Η Άντζελα Δημητρίου, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Χολίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχαν προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, η πρεμιέρα του σχήματος αναβλήθηκε.

Το απόγευμα της Τρίτης, με ανάρτησή του στο Instagram, o Γιώργος Γιαννιάς ανακοίνωσε την “διάλυση” του πολυαναμενόμενου σχήματος, παρά τις δηλώσεις τις Άντζελας Δημητρίου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η οποία υποστήριξε το πρωί της ίδιας μέρας ότι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Παρασκευή.

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της οριστικής ακύρωσης της συνεργασίας αυτής, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμά. Όπως εξήγησε στους followers της, ούτε η ίδια γνωρίζει τι συνέβη.

«Ο Γιώργος μου ο Χρήστος μου και η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου. Πραγματικά δεν έχω απαντήσεις για τα ερωτήματά σας που με έχουν κατακλύσει από το πρωΐ. Ξαφνιάστηκα κι εγώ όπως κι εσείς και δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Στενοχωριέμαι πολύ για τους συνεργάτες μου και για το προσωπικό που έμεινε ξεκρέμαστο. Λυπήθηκα που δεν θα τη ζήσω αυτή τη συνεργασία. Ίσως το σύμπαν μας ενώσει κάποια άλλη στιγμή… Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Κοιτάμε μπροστά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναμένουμε κάποια επίσημη απάντηση από τους ιθύνοντες!

Read More

And More