Ειρήνη Παπαδοπούλου: Tο τροχαίο που είχε και της θύμησε το δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη

Λίγο πριν την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο και για τις ανάγκες του παιχνιδιού Survivor, η όμορφη τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τη ζωή, το τροχαίο που τη στιγμάτισε, τη μητρότητα, αλλά και τα ελάχιστα πράγματα που πρόσθεσε στο backpack της για το ταξίδι (δες εδώ).

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, ρώτησε την Ειρήνη για το τροχαίο ατύχημα που της συνέβη, λίγες ημέρες πριν μπει στο Survivor, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ένα ατύχημα που σύμφωνα με τα λεγόμενά της της θύμισε το δυστύχημα στο οποίο έχασε την ζωή του τον Φεβρουαρίου του 2016, ο Παντελής Παντελίδης.

Η ίδια απάντησε: “Για έναν αδιευκρίνιστο λόγο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκίνητου, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο και σχεδόν ντελαπάρισε, αφού γύρισε στο πλάι. Το συγκεκριμένο περιστατικό με φόβισε, καθώς μου θύμισε το τροχαίο δυστύχημα που είχε ο Παντελής Παντελίδης, αλλά μου υπενθύμισε πως ζούμε μόνο μια φορά”.


Έπειτα, η όμορφη τραγουδίστρια είπε τη γνώμη της σχετικά με τη μητρότητα και τα σχέδια που έχει για το μέλλον:
“Παλαιότερα η ιδέα της μητρότητας με τρόμαζε, διότι ένιωθα ανέτοιμη. Πλέον πηγαίνω με τα “θέλω” μου και όχι με τα “πρέπει”. Μεγάλωσα με τα “πρέπει”. Τα τελευταία χρόνια ρωτάω και τον εαυτό μου για πράγματα που με αφορούν. Και η μητρότητα είναι κάτι που αυτή τη φορά το θέλω”.

Να σημειωθεί πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη εδώ και περίπου πέντε χρόνια. Παρόλο που κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η σχέση τους διακόπηκε όταν η ίδια έφυγε για το εξωτικό νησί, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Read More

And More