Ειρήνη Ψυχράμη: Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός – τραγουδίστρια – Η ηλικία, ο γάμος και η μητρότητα

Στην εκπομπή “Ελένη”, μίλησαν οι αδερφές, Αντιγόνη και Ειρήνη Ψυχράμη σε μια αρκετά όμορφη φάση της προσωπικής τους ζωής.

«Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός ανάμεσά μας, πάντα θαυμάζαμε η μία την άλλη και θαυμάζουμε ακόμα πάρα πολύ. Εγώ πάντα παίρνω πράγματα από την Ειρήνη», αποκάλυψε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Η Ειρήνη Ψυχράμη η οποία συστήθηκε στο κοινό ως μέλος των Hi-5 και αργότερα ως ηθοποιός, σήμερα στα 38 της χρόνια, είναι παντρεμένη με τον Λάμπρο Κτεναβό έχοντας αποκτήσει μαζί έναν γιο.

«Είχα φτάσει σε σημείο που το είχα βγάλει από το μυαλό μου. Ήμουν σε μια ηλικία που δεν είχα ούτε σύντροφο και για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο που θα μπορείς να στηριχτείς, να βασιστείς και να υπάρχει επικοινωνία. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που είχα πει πως μπορεί και να μην κάνω οικογένεια, δεν πειράζει. Το είχα αφήσει σαν σκέψη και είχα χαλαρώσει. Αφού το έβγαλα από το μυαλό μου, ήρθαν όλα πάρα πολύ εύκολα», αποκάλυψε η Ειρήνη Ψυχράμη.

Όσο για την άγνωστη ιστορία πίσω από την γνωριμία της Αντιγόνης με τον Δημήτρη Μακαλιά, η Ειρήνη Ψυχράμη ανέφερε: «Εμένα μου είχε εκφράσει πρώτα το ενδιαφέρον του για την Αντιγόνη, η αλήθεια είναι αυτή. Εγώ του είπα “όρμα” Ο κουμπάρος μας, Μίνως Θεοχάρης έπαιζε σε μια παράσταση και μετά είχαμε βγει να φάμε όλοι μαζί και ήρθε και μου είπε: “Εγώ είμαι ερωτευμένος με την αδερφή σου”».

Read More

And More