Ειρήνη Σκλήβα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την πανέμορφη κόρη της και η νέα ζωή μετά το διαζύγιο! Φωτογραφίες

Μόλις λίγοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ειρήνη Σκλήβα αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον επί δεκαέξι χρόνια σύζυγό της και γοητευτικό μεσίτη σκαφών Νίκο Χυδήρογλου. Η Σταρ Ελλάς 1996, η οποία παραμένει ακόμη εντυπωσιακή, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην προσωπική της ζωή προχωράει μπροστά με αισιοδοξία, δίνοντας πάντα την απόλυτη προτεραιότητα στην 15χρονη κόρη της, Μαριτίνα.

Μάλιστα, η γοητευτική Ειρήνη Σκλήβα έχει αρχίσει δειλά δειλά να κάνει και τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις σε λαμπερά κοσμικά events. Βλέπεις, τα τελευταία δεκαέξι χρόνια είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από τον κόσμο της μόδας αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας και να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στον γάμο της με τον Νίκο αλλά και στην ανατροφή της μοναχοκόρης τους.

Επομένως, οι εμφανίσεις της σε κοσμικά events είχαν περιοριστεί κατά πολύ… Γι’ αυτό και ήταν μια ιδιαίτερη έκπληξη όταν πριν μερικές εβδομάδες, η Ειρήνη Σκλήβα έδωσε το παρών στην “Γκαλερί Ευρυπίδη”, καλεσμένη στα εγκαίνια της έκθεσης του Δημήτρη Ντάσιου και της Ιωάννας Παρασκευά με τίτλο “Guilty Secret”. Βέβαια, στην έκθεση δεν βρέθηκε μόνη της αλλά τη συνόδευσε η πανέμορφη κόρη της!

Με την Ιωάννα Παρασκευά

Η μικρή Μαριτίνα είναι πλέον 15 ετών και όπως θα δεις στις φωτογραφίες έχει πάρει τα γονίδια της διάσημης μαμάς της. Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα και του Νίκου Χυδήρογλου είναι πλέον ολόκληρη δεσποινίδα και διαθέτει μια ιδιαίτερη μεσογειακή ομορφιά, όπως ακριβώς και η Σταρ Ελλάς 1996.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

“Παρά το γεγονός πως οι τελευταίοι δέκα μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για την Ειρήνη, αφού η διαδικασία του διαζυγίου δεν είναι καθόλου εύκολη για κανέναν, έχει αρχίσει και πάλι να γελά αφήνοντας πίσω της τις κακές σκέψεις και αποκτώντας περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση απ’ ό,τι πριν”, αναφέρει στην Real News άνθρωπος που βρέθηκε δίπλα της εκείνη τη βραδιά.

Πάντως, η απόλυτη προτεραιότητα της διάσημης Ελληνίδας παραμένει η κόρη της Μαριτίνα. Η 15χρονη χρειάζεται τη μητέρα της περισσότερο από ποτέ, καθώς διανύει την εφηβεία της, μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για κάθε παιδί. Η πρώην Σταρ Ελλάς έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά της ανάλογα με τις ανάγκες της κόρης της και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Μητέρα και κόρη είναι αχώριστες!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More